STRUČNE INFORMACIJE

Servis za predavače i VIP prostorija

Sesije čine četiri predavanja, trajanja do 15 minuta (osim u slučajevima kada to nije posebno naglašeno). PC video projektor je instaliran u salama za sve prezentacije. Neće biti moguće duple projekcije. Prezentacije na CD-u ili USB-u treba dostaviti tehničkom osoblju najkasnije sat vremena pre početka sesije ili na e-mail adresu seferovic.petar@gmail.com. Nema limita u veličini prezentacije, ali se ne preporučuje da bude veća od 50 MB. Prezentacija sa ličnog notebook-a je takođe moguća, ali se ne preporučuje zbog vremenskog ograničenja. Lokacije VIP prostorije i Servisa za predavače su prikazane na Planu Kongresnog centra.

Zvaničan jezik

Prezentacije evropskih eksperata će biti na engleskom jeziku. Predavanja srpskih eksperata, gostiju iz regiona i simpozijumi industrije će biti na lokalnom jeziku sa slajdovima na engleskom jeziku.

Registracija

Registracioni pult je otvoren od petka, 8. aprila 2022, od 08:00 časova. Registracija za lekare je 150 €, a za medicinske sestre 75 € (u dinarskoj protivvrednosti). Za sve predavače registracija je besplatna. Preregistrovani učesnici mogu da preuzmu svoje bedževe i kongresni material na Registracionom pultu od petka, 8. aprila 2022, od 8:00 časova.

Sertifikati

Program Kongresa je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Republike Srbije sa 8 bodova za učesnike i 13 bodova za predavače (broj odluke 153-02-706/2021-01), od januara 2022, evidencioni br. A-1-42/22). Sertifikate možete preuzeti na Registracionom pultu u subotu, 9.aprila, 2022. od 10.00 h.

KONGRESNI CENTAR

hotel

Crowne Plaza Hotel

Crowne Plaza Hotel Beograd je luksuzni hotel sa 4*, koji se nalazi u centru Novog Beograda.

Lociran je nedaleko od centra grada u blizini kompleksa Beogradska Arena i Centra Sava – najvećih kongresnih, kulturnih i poslovnih centara u našoj zemlji. Udaljen je samo 15 minuta od Internacionalnog aerodroma Nikola Tesla.

Pored komforih i moderno opremljenih soba, obezbeđuje i usluge banket i ketering servisa. U okviru hotela se nalaze restoran Prime kao i Novi Bar & Lounge, mesta za poslovne sastanke.

Ekskluzivni fitnes i spa centar Saruna su opremljeni najsavremenijom fitnes i spa opremom, a nude i veliki izbor masaža i tretmana za lice i telo. U okviru hotela se nalazi i zatvoreni bazen.

pin

Adresa

Vladimira Popovića 10, Beograd

phone

Telefon

+381-11-2204004

email

E-mail

begcp.frontdesk@ihg.com

OPŠTE INFORMACIJE

currency

LOKALNA VALUTA

Zvanična valuta u Srbiji je dinar (skraćeno RSD). Trenutni zvanični srednji kurs je oko 118 RSD za 1 Evro. Kreditne kartice (VISA, Euro card i MasterCard) su sredstvo plaćanja koje prihvata većina prodavnica. Menjačnice i bankomati postoje u Hotelu. Za informacije se obratiti recepciji Hotela ili sekretarijatu Kongresa.

agency

TURISTIČKA AGENCIJA

Za potrebe rezervacije hotela i organizacije puta, kontaktirati Turističku agenciju TCA (Gđa. Radmila Kovačević ili Gđa. Katarina Kovačević, telefoni +381-11-3238-514 ili +381-11-3238-705, ili mobilni telefon +381-63-300-719, E-mail: tca@beotel.rs).

wifi

WIFI PRISTUP

Za sve učesnike Kongresa je obezbeđen besplatan WiFi. Potrebno je izabrati cardios2022 network.

bus

JAVNI PREVOZ

Autobuske linije 68, 95, tramvajske linije 7, 7L, 9, 11 i 13 i minibusevi E1, E5, E6 staju nedaleko od Hotela. Karta za jednu vožnju u trajanju od 90 minuta mogu da se kupe u samim vozilima (cena 150 RSD), a cena trodnevne karte je 700 dinara i može da se kupi na kioscima ispred Hotela. Taxi stanica se takođe nalazi ispred Hotela.

weather

VREMENSKA PROGNOZA

Tokom dva dana Kongresa, očekuje se pretežno oblačno vreme sa mogućom kišom i dnevnim temperaturama 4-12 C (izvor: accuweather.com).

medlogo sanulogo ussslogo ussslogo esclogo

PARTNERI KONGRESA

Prijava za Kongres

Prijavu za Kongres CardioS 2022 možete izvršiti veoma jednostavno, pošaljite zahtev na našu e-mail adresu ili pozovite broja telefona. Nakon prijave, stići će Vam potvrda i predračun za kotizaciju sa potrebnim instrukcijama za plaćanje.

phone

+381 11 3614 738

email

info@cardios.rs

up